Yeni dizi “Öğretmen”


Hayatta her şey olabilirsin; fakat mühim olan, hayatın içinde insan olabilmektir. -Şems-i Tebrizi

Fox’un yeni dizisi “Öğretmen” izleyiciyle buluştu. 4 Mart Çarşamba günü ilk bölümünü yayımlanan dizi kısa sürede milyonlara ulaştı. Youtube kanalında ilk bölümü bir günde 2.2 milyon kez izlendi ve izlenme oranı giderek artıyor.


Bugüne kadar sayısı 100ü aşkın hatta belki daha da fazla okul dizisi çekilmiştir. Peki bu diziyi diğer okul dizilerinden ayıran en önemli fark ne mi? Öğrencilik yıllarımızda neredeyse çoğumuz okuldan sıkılmış, hatta okulu yakma, patlatma hayalleri kurmuşuzdur. Bu dizide okul gerçekten patlıyor ve patlatan bir öğrenci değil öğretmen. Evet yanlış duymadınız okulu yeni atanan bir öğretmen patlatıyor. Hatta yetmiyor birde (yanlış hatırlamıyorsam)  12-A sınıfını rehin alıyor.

Peki bu öğretmenin derdi ne?
12-A sınıfında okuyan sporcu bir kızın sınıf arkadaşları tarafından yarışmalarda doping kullanıyor haberlerinin çıkmasıyla dışlanması, iftira atılması ve yalnız bırakılması sonucu intihar etmesiyle başlayan olay örgüsünde öğretmen’in ölen kızın sınıf arkadaşlarına bir ders vererek, vicdan azabı duymalarını istemesi desem eksik söylemiş olmam heralde.

İlk bölümün tamamını izlemek için alt tarafa youtube linkini bıraktım. İyi seyirler diliyorum.
>> Öğretmen 1.Bölüm İzle <<
Yeni dizi “Öğretmen” Yeni dizi “Öğretmen” Reviewed by doksanbesli on Mart 06, 2020 Rating: 5

3 yorum:

  1. ilgi çekici bir dizi

    YanıtlaSil
  2. Adsız11 Nisan

    Selamlar Blogunuzu Takipteyim Sizde blogumu takip edip son yazıma yorum yazarsanız çok ama çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
  3. umarım mesleğin itibarını zedeleyen değil güzel bir dizi olur... normalde diziçok izlemem ama ilgimi çekti. blogunuz çokgüzel başarılar dilerim

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.